In

Peter Tamerus

Ik ben werkzaam binnen unit PCM, team contractmanagement, als senior consultant inkoop- en contractmanagement.

Ik werk op dit moment bij TenneT aan het implementeren van een raamovereenkomst voor realisatie van verbouwingen van stations, bij Havenbedrijf Rotterdam ondersteun ik de afdeling Asset Management-Infra bij het opzetten van contractbeheersing. Daarnaast voer ik procestoetsen uit (ik ben gecertificeerd Lead-auditor) en geef ik diverse trainingen op het vlak van contractmanagement.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Mijn kennis en ervaring ligt in het gehele proces van inkoop- en contractmanagement: definiëren van een inkoopbehoefte, opstellen contracten, aanbestedingsbegeleiding en contractmanagement in realisatie. Daarbij ligt het zwaartepunt van mijn werkzaamheden op het traject van inkoopbehoefte tot en met aanbestedingsbegeleiding aan de kant van de opdrachtgevers.

Ik maak Nederland toekomst bestendig doordat ik bij de werkzaamheden die ik doe, altijd werk vanuit het principe dat de klant waar ik voor werk het in de toekomst zelf kan. Ik lever dus niet alleen diensten, maar sta ervoor dat anderen worden meegenomen en opgeleid. Hierdoor worden organisaties en mensen slimmer en beter in staat om de juiste dingen te doen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik heb voor Balance gekozen omdat Balance expliciet focus heeft gelegd op het vakgebied contractmanagement en onderkent dat dit een belangrijk vakgebied is om projecten tot een goed einde te brengen. Deze focus wordt vervolgens gecombineerd met een basisbehoefte om continu kennis op het gebied van contractmanagement op te bouwen en bij te houden en daar dus ook alle mogelijkheden voor biedt.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken