Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Business Unit Manager

Portretfoto van Business Unit Manager Paula Bruyn met water wazig op de achtergrond

Paula Bruyn

Ik heb aan diverse projecten gewerkt, waaronder Bereikbaarheid Waterland, Ring Utrecht, Damwanden Amsterdam Rijnkanaal en Oeverprojecten Noord-Holland. Inmiddels ben ik als Business Unit Manager werkzaam en draag ik de verantwoording over de unit Integrale Projectbeheersing.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik heb mij altijd ingezet voor de ontwikkeling van het vakgebied en kennisoverdracht tussen adviseurs. Zo maken we ons klaar voor de toekomst die gaat komen. Privé probeer ik duurzaam te leven. Zonnepanelen, isolatie, elektrisch rijden, zo min mogelijk verpakt materiaal en daar waar kan probeer ik de fiets te nemen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Bij Balance heb je de mogelijkheid om je in de breedte te ontwikkelen. Het is mogelijk om in een zeer korte tijd een enorme leercurve te doorlopen. Daarnaast zijn alle medewerkers enorm betrokken, wat zorgt voor een fijne werksfeer.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken