In

Nynke de Vries

Ik werk als Omgevingsmanager voor Balance en ben al ruim 1,5 jaar werkzaam op project A16 Rotterdam, ingehuurd door Rijkswaterstaat.

Daarvoor heb ik als EMVI-coordinator voor verschillende interne en externe opdrachtgevers aan tenders meegeholpen.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik maak Nederland toekomstbestendiger door onder andere duidelijk te zijn in wat stakeholders van mij kunnen verwachten. Ik ben helder in de mooie, maar ook de minder mooie berichten. Daarnaast zorg ik in de overleggen met bestuurlijke stakeholders dat ieders belang gehoord wordt en er niet onbedoeld langs elkaar heen wordt gepraat. Dit zorgt soms voor lastige situaties, maar uiteindelijk worden er daardoor wel misverstanden voorkomen en komen we tot gedragen beslissingen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Bij Balance is er de mogelijkheid om meerdere projecten, invalshoeken, bedrijfstakken en rollen te ervaren. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat ik een steile leercurve doormaak en me heel breed ontwikkel. Daarnaast heerst er een hechte cultuur binnen Balance waardoor er een groot samenhorigheidsgevoel is, vooral binnen de expertise. Dat is een grote steun om mijn werk zonder veel zorgen en met plezier te kunnen doen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken