Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Nathan Gomes

Functie: verantwoordelijke marketing & communicatie

Ik ben bij Balance begonnen als online marketeer en vervul nu de rol als marketing & communicatie verantwoordelijke. Dat je bij Balance kan doorgroeien is dus echt wel een ‘understatement’. Verder ben ik elke dag druk bezig met het berzorgen van een lach op de gezichten van mijn collega’s. 

Projecten waar ik aan heb (mee)gewerkt zijn onder andere de vernieuwing van de huisstijl, balance.nl & werkenbijbbalance.nl en verschillende visuele uitingen zoals de magazine. Wil je eens bijpraten over de verschillende kansen en mogelijkheden bij Balance? Neem dan zeker contact met me op.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger? 
Als verantwoordelijke voor de marketing & communicatie binnen Balance ben ik altijd op zoek naar hoe wij onze projecten en medewerkers op de best mogelijke manier aan onze doelgroepen kunnen presenteren. Een manier die de waarde, uniekheid en echtheid van Balance communiceert, maar ook doet ervaren. Ik geloof in de kracht van beeld en taal. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Maar met drie woorden kun je een beeld schetsen: ‘een toekomstbestendig Nederland’.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Bij Balance wordt er gewerkt aan projecten in de fysieke leefomgeving; je werkt mee aan een zichtbare en blijvende verandering van de omgeving. Ik wil zowel online als offline bijdragen aan de zichtbaarheid van deze veranderingen. Balance biedt mij de ruimte en kansen om mezelf op verschillende gebieden te ontwikkelen. Dat betekent werken aan verschillende projecten, werken met verschillende organisaties en betrokken zijn bij het opzetten van (grote) marketingcampagnes.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken