Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Nanne Huisman

Voor Balance ben ik werkzaam als project- en omgevingsmanager, afhankelijk van de uitvraag. Momenteel werk ik als Omgevingsmanager voor de Combinatie Nieuw Zuid voor de bouw van het nieuwe station Amsterdam Zuid.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Vanuit mijn rol als project- en omgevingsmanager probeer ik altijd de schakel te zijn tussen de projectorganisatie en de mensen die wat verder van het project af staan zoals bijvoorbeeld omwonenden. Het is belangrijk dat iedereen betrokken wordt bij de realisatie van een project.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik heb voor Balance gekozen omdat ik graag bij verschillende opdrachtgevers wil werken. Binnen Balance krijg je die mogelijkheid om aan de kant van de aannemer te werken of bij een overheidsinstantie zoals een gemeente of waterschap. Dat maakt de afwisseling voor mij enorm leuk.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken