In

Miriam Jansen

Ik werk binnen expertise Integrale Projectbeheersing op verschillende projecten. Zo heb ik op verschillende NOK-projecten gezeten, namelijk bij Projectbeheersing Arnhem en de Blankenburgverbinding.

Ook heb ik een opdracht binnen Risicomanagement en Planning gedaan bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland. Tot slot ben ik werkzaam als manager én senior adviseur Projectbeheersing bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Iedere opdracht pak ik met enthousiasme op met het vooruitzicht om nieuwe kennis en ervaringen op te doen. Ik houd ervan om structuur aan te brengen waar chaos is en mensen te verbinden, zodat we met trots tot een gezamenlijke prestatie kunnen komen. Daarbij helpt het dat ik besluitvaardig ben en over een flinke dosis doorzettingsvermogen beschik. Op die manier komen projecten tot een goed einde en draag ik bij aan een toekomstbestendig Nederland.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik heb voor Balance gekozen omdat de nadruk hier ligt op het leveren van kwaliteit boven kwantiteit en de ontwikkeling van de consultant even belangrijk gevonden wordt als een tevreden klant.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken