Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Miriam Jansen-Pinna

Binnen de expertise Integrale Projectbeheersing ben ik werkzaam op verschillende projecten. Inmiddels heb ik ervaring opgedaan bij verschillende projecten van Rijkswaterstaat waaronder de A24 Blankenburgverbinding in Vlaardingen en diverse projecten binnen de NOK Projectbeheersing in Arnhem. Daarnaast bij diverse Waterschappen voor onder meer Dijkversterking Wolferen-Sprok en Salmsteke-Schoonhoven. 

Bij deze opdrachten heb ik vanuit integrale projectbeheersing onder meer een bijdrage geleverd aan kwaliteitsmanagement, risicomanagement, planning, informatiemanagement en financieel advies.  Op dit moment ben ik onder meer werkzaam als manager Projectbeheersing bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden waar ik aan 2 projecten binnen het programma Sterke Lekdijk werk. Projecten die ook met dank aan subsidie van het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) gerealiseerd kunnen worden. 

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Iedere opdracht pak ik met enthousiasme op, met het vooruitzicht nieuwe kennis en ervaringen op te doen. Als manager projectbeheersing houd ik ervan om structuur aan te brengen waar chaos is en om mensen met elkaar te verbinden, zodat we met trots tot een gezamenlijke prestatie kunnen komen. Daarbij helpt het dat ik besluitvaardig ben en over een gezonde dosis doorzettingsvermogen beschik. Op die manier probeer ik ervoor te zorgen dat projecten tot een goed einde komen en draag ik bij aan een toekomstbestendig Nederland.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik heb voor Balance gekozen omdat bij Balance de nadruk ligt op het leveren van kwaliteit boven kwantiteit. De ontwikkeling van de consultant wordt even belangrijk gevonden als een tevreden klant, waardoor ik me als medewerker gewaardeerd voel maar ook zeker dat ik vanuit mijn vakgebied de juiste kennis ter tafel kan brengen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken