Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Mickey van der Stap

Bij Balance ga ik aan de slag binnen de expertise Gebiedsontwikkeling. Vanaf januari kun je mij vinden bij de gemeente Amsterdam waar ik als duurzaamheidscoördinator betrokken ben bij duurzaamheidsprojecten- en initiatieven in Stadsdeel Nieuw-West.

In het verleden werkte al eens eerder bij de gemeente Amsterdam, waar ik werkte aan de ontwikkeling van nieuwe woonwijken. Later werkte ik bij woningcorporatie Ymere. Daar werkte ik aan een project dat het doel had om het saneren van loden leidingen in woningen in goede banen te leiden.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
De komende jaren staat Nederland voor een aantal grote maatschappelijke opgaven, waaronder het aanpakken van de wooncrisis en de energietransitie. Ik zie het als mijn taak om – samen met anderen – ervoor te zorgen dat aangeleverde oplossingen in goede banen worden geleid op een manier die voor alle betrokkenen acceptabel is.

Dit kan enkel gebeuren wanneer rechtvaardig beleid wordt gemaakt en deze wordt vertaald naar heldere afspraken en duidelijke communicatie met alle belanghebbenden. Door daarnaast goed op de hoogte te zijn van bestaande processen en nieuwe ontwikkelingen geloof ik dat ik met mijn kennis en kunde een waardevolle bijdrage kan leveren aan het toekomstbestendiger maken van ons land.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Tijdens mijn eerste gesprekken met Balance kreeg ik een beeld van een groep gemotiveerde professionals die niet alleen wisten waar ze het over hadden maar die ook nog eens beschikten over de goede eigenschap van het luisteren. Tel daar een grote focus op kennisontwikkeling en de missie om op een maatschappelijk verantwoordelijke manier te ondernemen bij op en de keuze was snel gemaakt. Ik heb dan ook veel zin om namens Balance te werken aan complexe projecten in het publieke domein.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken