In

Human Resource

Portretfoto van HR-manager Mattanja Koppelaar met water wazig op de achtergrond.

Mattanja Koppelaar

Vanuit HR heb ik alle focus op de medewerkers binnen Balance. Ik houd me bezig met wat er nodig is qua beleid om mensen binnen te kunnen halen en vervolgens te behouden binnen de organisatie. Wat hebben medewerkers nodig om hun werk zo goed mogelijk en met energie te kunnen doen? Dat is waar ik mee bezig ben.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Vanuit HR is het ons doel om medewerkers van Balance toekomstbestendig te maken. Dit doen we op verschillende manieren. Enerzijds dragen we hieraan bij door te faciliteren en adviseren rondom de duurzame inzetbaarheid van medewerkers (bijvoorbeeld op het vlak van Performance Development, ontwikkeling en verzuim). Anderzijds faciliteren we vanuit Learning & Development opleidingen en trainingen, om zo onze medewerkers in de gelegenheid te stellen om zich persoonlijk en professioneel te blijven uitdagen en ontwikkelen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik heb voor Balance gekozen omdat ik veel kansen zie om te professionaliseren en te bouwen. Ik kan hier mijn eigen kennis en ervaring inzetten, maar word daarnaast ook flink uitgedaagd met nieuwe uitdagingen. Dit geeft mij de mogelijkheid om mezelf te blijven ontwikkelen. Maar wat voor mij misschien wel nog belangrijker is, is de laagdrempeligheid tussen collega’s en de bereidheid en energie die collega’s hebben om samen tot een beter resultaat te komen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken