Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Adviseur

marjolein-driessen

Marjolein Driessen

Ik werk bij Balance binnen de expertise Gebiedsontwikkeling. Op dit moment werk ik voor de gemeente Amsterdam aan het project Vernieuwing Diemerpark.

Voor het project wordt gezocht naar de balans tussen het beschermen én versterken van de natuurlijke, ecologische en landschappelijke waarde. En wordt er meer ruimte gegeven aan recreatie en sport. Daarnaast werk ik bij de gemeente IJsselstein aan de ontwikkeling van bedrijvenpark de Kroon gelegen naar de A2.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik werk aan concrete projecten waarvan het resultaat, soms pas na jaren, zichtbaar wordt. In deze projecten staat de gebruiker centraal; daar bouwen we tenslotte voor. De combinatie tussen het praktische, het haalbare en het betaalbare vind ik heel interessant en uitdagend.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Aan de ene kant werk je aan concrete projecten in een projectgroep bij de opdrachtgever terwijl je aan de andere kant via Balance ook nog in een team werkt met een diversiteit aan ervaring. Dit geeft voor mij de ruimte om me zowel verder te ontwikkelen als projectmanager als ook aandacht te geven aan mijn persoonlijke vaardigheden.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken