Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Marius van der Made

Bij Balance ga ik aan het werk binnen het vakgebied van integrale projectbeheersing. De afgelopen 3 jaar heb ik bij van Oord gewerkt op diverse projecten en tenders vanuit dezelfde invalshoek. Ik ben in dit vakgebied terecht gekomen na mijn opleiding Elektrotechniek (Industriële automatisering en aandrijftechniek) via diverse rollen bij ABB. Na vele jaren aan opdrachtnemerskant wil ik graag aan de kant van de opdrachtgever mijn bijdrage leveren en mijn expertise vergroten. Naast mijn professionele carrière kent mijn leven nog vele andere facetten waaronder ouderschap samen met vriendin en ben ik graag aan het sporten met vrienden en familie. 

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Nederland heeft de aankomende decennia een enorme uitdaging om de infrastructuur bestendig te maken of te houden voor nog vele jaren gebruik met beperkte middelen. Dit vereist dat projecten efficient worden doorlopen om met beperkte middelen een maximaal resultaat te behalen. Inmiddels heb ik vanuit heel wat verschillende invalshoeken aan projecten mogen meewerken. Mijn onderzoekende en kritische houding met de behoefte om te willen begrijpen waar als team naar toe gewerkt wordt en hoe… In combinatie met het vermogen om goede relaties aan te knopen en mensen te verbinden… Maken dat ik kan bijdragen aan het behalen van een stukje efficiency en werkplezier waarmee ik Nederland toekomstbestendiger denk te kunnen maken.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik heb voor Balance gekozen om een aantal redenen. Na vele jaren bij opdrachtnemers wilde ik ook wel eens in de rol als opdrachtgever acteren. De mogelijkheid om bij Balance in diverse projecten aan opdrachtgevers kant te kunnen participeren in combinatie met fijne kennismakingsgesprekken met diverse collega’s hebben mij doen besluiten om voor balance te gaan werken.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken