Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Margje Scheepsma

Ik werk binnen de expertise Contractmanagement als Tenderspecialist.

Ik ondersteun aannemers en ingenieursbureaus bij het schrijven van een winnende aanbieding. Ik heb aanbiedingen geschreven voor o.a. Croonwolter&dros, Heijmans en Brand/Lomans.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik maak Nederland toekomstbestendiger door het schrijven van sterke aanbiedingen, waarin de plannen van aannemers en ingenieursbureaus goed uit de verf komen. Ik ben analytisch, gestructureerd en een sterke schrijver en redacteur. Ik doorgrond de uitvraag, breng structuur aan in een brij van informatie en schrijf complexe materie begrijpelijk op.

Ik beschik over een gezonde dosis nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen, waardoor ik de juiste informatie boven tafel haal. Aan het einde van het traject staat er een kwalitatief goed, scherp en SMART geformuleerd plan van aanpak.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik heb voor Balance gekozen vanwege de uitwisseling van expertise binnen mijn vakgebied. Ik werk samen met veel gemotiveerde collega’s en door kennis uit te wisselen zorgen we voor een hoog niveau van onze werkzaamheden. Daarnaast steekt Balance veel energie in de persoonlijke begeleiding van medewerkers, waardoor ik me gezien en gewaardeerd voel.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken