Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Loes van der Laan

Bij Balance ben ik werkzaam als omgevingsmanager. Na mijn HBO officemanagement studie heb ik in diverse bedrijfstakken gewerkt. De afgelopen 11 jaren heb ik met veel plezier gewerkt als omgevingsmanager aan diverse dijkversterkingsprojecten bij het waterschap Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Ik ben trots op onder andere het eindresultaat van dijkversterking Den Oever, waar ik meer dan 5 jaar mijn steentje als omgevingsmanager heb mogen bijdragen. In dit dijkversterkingsproject lag de nadruk op een zorgvuldig met de omgeving afgestemd en ingepast proces, zodat de vaststelling van het projectplan en de vergunningen soepel verliep.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Als omgevingsmanager vind ik het belangrijk om te verbinden: zowel de interne (project)organisatie van de opdrachtgever als de externe omgeving met alle betrokkenen en belanghebbenden van een project. Waarbij het proces, dus de manier waarop, met de Omgevingswet steeds belangrijker is.

Als omgevingsmanager zit mijn toegevoegde waarde voor een project juist in de wijze waarop wordt afgestemd met de omgeving. Om Nederland toekomstbestendiger te maken werk ik graag als omgevingsmanager samen met een projectteam aan het onderzoeken, ontwerpen en realiseren van projecten in de fysieke leefomgeving.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Balance is een dynamische organisatie met ervaren professionals. Door reguliere afstemming met mijn collega-omgevingsmanagers en het actuele aanbod van vakinhoudelijke trainingen, blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het mooie vakgebied van omgevingsmanagement. Dat vind ik belangrijk!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken