Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Loes Elgin-Wolthuis

Ik ben werkzaam binnen integrale projectbeheersing. Ik heb al meer dan 6 jaar ervaring bij Balance binnen de expertise op allerlei projecten.

Zo heb ik aan de N307 van Roggebot naar Kampen voor de Provincie Flevoland en Overijssel als coòrdinator Projectbeheersing gestaan. Voor UAV-gc projecten Borssele Railuitbreiding fase 2 ZW380, Meeden-Diele (MEE380) en Weiwerd (WEW220) doe ik integrale projectbeheersing, projectcoördinatie en omgevingsmanagement voor de uitbreiding van deze hoogspanningsstations.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Ik werk graag in multidisciplinaire uitdagende projecten in integrale projectbeheersing en projectcoördinatie. Bij aannemers/opdrachtnemers versterk ik projectteams met mijn procesgerichtheid, aanpakmentaliteit, dienstverlenende instelling, enthousiasme en aandacht voor structuur en details. Ik houd ervan te ondersteunen, de spin in het web te zijn en met mijn kwaliteiten mee te bouwen om als team resultaten neer te zetten.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Vrijheid en ruimte om me te ontwikkelen vind ik belangrijk. Ook werken er veel fijne collega’s bij Balance.

 

Begin met typen en druk op enter om te zoeken