In

Lisanne van Verseveld

Ik ben werkzaam binnen de unit PCM als adviseur contractmanagement en tenderspecialist. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan aan zowel opdrachtgever- als opdrachtnemerszijde. Momenteel werk ik als contractadviseur binnen het project ZN A Wegen bij Rijkswaterstaat.

Hiervoor was ik werkzaam bij de Bouwcombinatie Paleis van Justitie als adviseur contractmanagement en projectbeheersing. De afgelopen jaren heb ik bij diverse aannemers meegewerkt aan tenders in mijn rol als tenderspecialist.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Ik maak Nederland toekomstbestendig door te werken aan projecten in de fysieke leefomgeving.  Mijn bijdrage daarin is een verbindende factor te zijn tussen de vele projecten, zowel bij de opdrachtgever als opdrachtnemer. Dit doe ik door ervaringen uit eerdere projecten en van collega’s mee te nemen naar een nieuw project.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik werk graag bij Balance door de ruimte en mogelijkheden tot persoonlijke & professionele groei. De kennisontwikkeling binnen onze unit tijdens teamdagen, maar ook het cursusaanbod van Balance, dragen hier sterk aan bij.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken