Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Larissa Baartman

Een portretfoto van Balance-Resource Manager Larissa Baartman met water wazig op de achtergrond.

Larissa Baartman

Als Resource Manager ben ik verantwoordelijk voor alle consultants binnen de unit Project- en Contractmanagement (PCM). Met de teamleiders van onze vier teams binnen de unit dragen we er zorg voor dat alle collega’s het naar hun zin hebben en kunnen toewerken naar hun persoonlijke ambitie.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Om Nederland toekomstbestendig te maken zijn er mensen nodig die vitaal en veerkrachtig zijn. Wij helpen klanten niet alleen door een opdracht te vervullen, wij willen de klant zelf ook een stukje beter maken. Op dit gebied draag ik mijn steentje bij.

Ik focus erop dat onze adviseurs goed in hun vel zitten en ruimte hebben om te werken aan hun persoonlijke ambities. Daarnaast zorg ik dat zij zich zowel inhoudelijk als persoonlijk kunnen ontwikkelen zodat zij steeds beter in staat zijn om complexe projecten te managen.

Fit is hierin erg belangrijk: welke klant en welke klus passen nu echt goed bij een adviseur? Hierbij is voor mij oprechte persoonlijke aandacht het meest belangrijk, want iedereen is uniek is en heeft zijn of haar eigen talenten en persoonlijkheid. Ik ben op mijn best wanneer ik op creatieve wijze een oplossing kan bedenken voor een complex probleem.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Hoewel ik psychologie heb gestudeerd, bleef de techniek en met name de infrastructuur mij altijd boeien. Na een jaar als assessmentpsycholoog gewerkt te hebben, kreeg ik de kans om de overstap te maken naar consultancy. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.

Binnen Balance hebben we samen een unit gebouwd waar we trots op zijn. We voelen een gezamenlijke verantwoordelijkheid om tot mooie resultaten te komen, willen graag nog meer leuke collega’s en zijn nooit te beroerd om onze kennis en kunde met anderen te delen. Bovendien heerst er een ontzettend fijne en gezellige sfeer waar ik energie van krijg! Zelf voel ik ook de ruimte om mij te ontwikkelen en beter te worden in mijn werk. Dit vind ik erg belangrijk.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken