Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Klaas Kroese

Ik werk als adviseur Projectbeheersing bij Balance. Daarbij heb ik diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers op mijn naam staan.

Voorbeelden hiervan zijn onder andere Rijkswaterstaat Noord- en Oost-Nederland, waarbij ik zowel aan de droge als natte infrastructuur heb gewerkt. Binnen deze projecten heb ik veelal als financieel adviseur opgetreden.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Als adviseur Projectbeheersing ondersteun ik de Manager Projectbeheersing en ook de andere rolhouders binnen het project, zoals contract, techniek en omgeving. Dit doe ik binnen de organisatie van Rijkswaterstaat op een breed financieel gebied. Door mijn kennis van de verschillende complexe financiële systemen binnen Rijkswaterstaat weet een project team precies wat er speelt op financieel gebied en zorgen we ervoor dat we in control blijven.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Balance was voor mij in alle opzichten de partij om naar over te stappen na bijna 20 jaar als ambtenaar te hebben gewerkt bij Rijkswaterstaat Noord-Nederland.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken