Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Karen Schellen

Ik ben sinds 2012 aangesloten bij de vakgroep Omgevingsmanagement. Door mijn functie als omgevingsmanager ben ik onderdeel van de business unit GEO, afdeling Omgevingsmanagement.

In 2012 ben ik als adviseur omgevingsmanagement begonnen bij Rijkswaterstaat aan het programma SAA. Eerst betrokken geweest bij SAA A1/A6, vanaf 2013 betrokken bij SAA A6 Almere. Sinds 2020 ben ik werkzaam als omgevingsmanager bij provincie Noord-Holland voor gebiedscontracten Zaanstreek Waterland en Gooi & Vechtstreek

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Ik ben een echte teamplayer, dus als omgevingsmanager of adviseur als van een IPM-team bij opdrachtgevers ben ik als een vis in het water. Mijn kwaliteiten liggen voornamelijk in het in stand houden van de goede relaties met andere rolhouders of interne afdelingen. Gezamenlijk zorgen dat een project gerealiseerd kan worden. Ik zorg dat de aspecten van omgevingsmanagement goed geborgd worden in contracten.

Bij Rijkswaterstaat hield ik mij voornamelijk bezig met stakeholdermanagement. Zorgen en borgen dat de relaties met zowel interne als externe stakeholders goed is en blijft. Nu bij de provincie NH is mijn relatie met GON goed, gezamenlijk zorgen we er voor dat het provinciaal areaal goed op orde is. Bij projecten zorgen we ervoor dat de uitvoering met zo min mogelijk hinder voor de omgeving gerealiseerd wordt.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
In 2012 was het na 12 jaar gemeente Amsterdam tijd voor verandering. Door projecten voor Amsterdam ben ik in contact gekomen met een collega van Balance. Door het enthousiasme van die collega over Balance ben ik uiteindelijk op gesprek geweest en lag er direct een geschikte opdracht voor mij klaar bij Rijkswaterstaat.

Ik ben iemand die redelijk trouw is aan werkgevers of opdrachten. Via Balance kon ik uiteindelijk 8 jaar lang bij Rijkswaterstaat werken. Balance zorgt tevens voor passende nieuwe opdrachten en een hele leuke groep collega’s en vakgenoten maakt dat ik nog steeds bij Balance werk!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken