Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Julia Bal

Als Learning & Development manager heb ik de afdeling mogen vormgeven, waarin ik optreed als business partner van het management en onze medewerkers. Mijn rol bestaat uit het ontwikkelen en uitrollen van de trainingsprogramma’s als manager, adviseur, facilitator, trainer en coach.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik help mee aan het toekomstbestendiger maken van Nederland door het adviseren en ondersteunen van het Balance MT. Met als doel om de medewerkers te inspireren, motiveren, uitdagen, coachen en trainen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hiermee bereiken we werkplezier, talentontwikkeling en behoud. Daarnaast zorgen we voor wendbare mensen in een wendbare organisatie die toekomstbestendig blijft door adaptiviteit.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik heb voor Balance gekozen omdat ik wil bijdragen aan de groei van Balance. Dit doe ik door te investeren in de ontwikkeling van consultants die werken aan gave grote projecten in onder andere de energietransitie en gebiedsontwikkeling. Vanuit de Balance Academy werk ik aan een projectmanagementorganisatie, waarin wij ons kunnen onderscheiden als trusted advisor. Dit gaat verder dan alleen gedegen en up-to-date kennisontwikkeling. Dit gaat ook om persoonlijke- en mindsetontwikkeling, en motivatie gedreven tot resultaten komen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken