In

Recruiters

Joyce Bosveld

Ik werk voor de Business Unit Project- en Contractmanagement (PCM) en ben zowel onderdeel van het commerciële stafteam als van het recruitmentteam. Ik ben verantwoordelijk voor de groei van onze business unit in FTE.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Mijn belangrijkste taak is het visitekaartje van Balance zijn voor nieuwe en potentiële medewerkers. Ik schets ze een duidelijk en eerlijk beeld van Balance, onze projecten, onze cultuur en onze mensen. Daarbij probeer ik ze een zo prettige mogelijke candidate experience te laten ervaren wanneer ze het sollicitatieproces doorlopen en uiteindelijk bij ons in dienst treden.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
De projecten waar Balance aan werkt spreken mij enorm aan. Op de middelbare school had ik alle exacte vakken zoals natuurkunde, scheikunde en wiskunde. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar hoe dingen in elkaar zitten en als kind vroeg ik me vaak af wie toch de wereld om mij heen bedacht en maakte. Bij Balance spelen wij een belangrijke rol in het verbinden van mensen. Niet alleen vanwege de grote infrastructurele projecten waar wij een belangrijke rol in spelen en waardoor het leefgebied waarbinnen mensen zich kunnen bewegen steeds groter wordt. We verbinden mensen ook met elkaar door kennis met elkaar te delen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken