Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Joris den Breejen

Ik werk als adviseur binnen de expertise Energietransitie.

Ik heb bij mijn vorige werkgevers gewerkt aan bestemmingsplannen en omgevingsvergunning voor met name woningen. Ook heb ik gewerkt aan advisering op ruimtelijke inpasbaarheid van nieuwe ruimtelijke initiatieven. Dit ging met name over woningen. Hier komen onder andere meerdere milieuaspecten voorbij, zoals geluid, lucht en bodem.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik steek mensen aan met mijn natuurlijke enthousiasme voor de energietransitie. Vervolgens probeer ik deze mensen te informeren en te activeren om deel te nemen aan de transitie. Verder ben ik met name geïnteresseerd in de opwekking en verwerking van duurzame energie.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Naast het feit dat een goede vriend van mij al voor Balance werkte, heb ik voor Balance gekozen omdat er naast hem veel jonge collega’s zijn. Daarnaast is het mooi dat ondanks dat de meeste op verschillende projecten zitten, er toch een soort gevoel van ‘samen’ heerst. Dit biedt natuurlijk ook mogelijkheden om te leren en inspireren en dat vind ik mooi.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken