Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Jorian Bakker

Met mijn opdrachten bij Balance ben ik werkzaam in de energietransitie.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Momenteel werk ik als projectleider voor een opdracht bij de provincie Overijssel aan verduurzamen van het regionale energiesysteem via Smart Energy Hubs. Dat zijn fysieke knooppunten waar vraag en aanbod van duurzame energie, via flexibele opslag bij elkaar komt. In het verleden heb ik onder andere ervaring opgedaan met het organiseren van publiek -private samenwerkingen tussen ondernemers, overheden en kennisinstellingen om duurzame innovatieve projecten van de grond te krijgen. Ook heb ik als procesmanager ervaring opgedaan met het ontwerpen en uitvoeren van een gebiedsproces om de bodemvervuiling van het natuurgebied de Broekpolder in Zuid-Holland te verbeteren. Mijn ervaring uit eerdere opdrachten komt goed van pas in mijn huidige opdracht.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Bij Balance heb ik belangrijke inhoudelijke en procesvaardigheden ontwikkeld. Daardoor heb ik veel kunnen leren en mij snel kunnen ontwikkelen. Op die manier zet ik mij in om Nederland toekomstbestendig te maken.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken