Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Recruiters

Profielfoto van Balance-recruiter Joram Linder met het Amsterdamse IJ op de achtergrond.

Joram Linder

Ik werk aan de werving van nieuwe adviseurs binnen de vakgebieden Gebiedsontwikkeling, Energietransitie en Omgevingsmanagement. Daarnaast werk ik samen met mijn collega-recruiters en Marketing & Communicatie aan een sterk employer brand. Zo zorgen we dat Balance bekend staat als een werkgever waar je trots op bent om voor te werken!

Hoe zorg ik voor een toekomstbestendiger Nederland?
Als recruiter werf en selecteer ik adviseurs die goed passen binnen de (kennis)cultuur van Balance, zodat er een duurzame arbeidsrelatie ontstaat. Als je namelijk goed op je plek zit, werk je met plezier en kun je het verschil maken. Dat doen onze adviseurs op interim-management basis en in adviesklussen om Nederland toekomstbestendig te maken. Indirect draag ik zo mijn steentje bij.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Balance werkt vanuit een gezamenlijke visie aan een duurzamer Nederland. Het geeft mij voldoening de juiste mensen te vinden die hierbij aansluiten. We doen dat gezamenlijk en iedereen in de organisatie levert vanuit zijn of haar rol een bijdrage. Niet vanuit een commerciële drive, maar vanuit de ideologie om echt iets toe te voegen. Zo wordt er tijd vrij gemaakt om kennis te ontwikkelen en delen en is de binding onderling sterk, zodat je ook veel plezier naast het werken hebt. Daarnaast zorgt Young Balance als kers op de taart dat ik in contact kan komen met leeftijdgenoten en deel kan nemen aan leuke, sociale activiteiten.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken