Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Business Unit Manager

Portretfoto van Business Unit Manager Jochem Wellinga met water op wazig op de achtergrond en een spiegelgebouw links van hem.

Jochem Wellinga

Als Business Unit Manager ben ik verantwoordelijk voor onze business unit op het gebied van de energietransitie, gebiedsontwikkeling en omgevingsmanagement bij onze klantportefeuille van o.a. gemeenten, provincies, woningcorporaties, waterschappen, energie(netwerk)bedrijven, Rijkswaterstaat, mainports, aannemerij en ProRail.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Wij zijn expert in het managen van complexe opgaven in de fysieke leefomgeving. We adviseren, managen, begeleiden en ondersteunen programma’s en projecten om deze van beleid tot en met uitvoering te brengen. Onze adviseurs hebben een enorme kennis over – en ervaring in – de energietransitie, gebiedsontwikkeling en omgevingsmanagement. Vanuit hun onafhankelijke positie en talrijke referenties in het begeleiden van processen brengen ze complexe projecten en programma’s tot het gewenste resultaat.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik werk voor Balance omdat dit de organisatie is waar de juiste kennis en competenties op het hoogste niveau aanwezig is om Nederland toekomstbestendiger te maken. Onze adviseurs zijn intrinsiek gedreven om resultaat te behalen en doen dat op een pragmatische wijze waarbij samenwerking met de opdrachtgever en overige stakeholders de basis is. Deze aanpak past erg goed bij mij en geeft mij dagelijks de energie om complexe projecten en programma’s tot het gewenste resultaat te brengen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken