In

Jimmy Hoogland

Ik werk bij Balance als online marketeer. Ik houd mij dagelijks bezig met de online uitingen van onze organisatie. Hoe versterken wij onze branding? Waar liggen onze kansen op online gebied? Op die manier probeer ik dagelijks al onze online kanalen te verbeteren.

Ik ben bij Balance binnengekomen als stagiaire binnen het vak online marketing. Ik ben daarin doorgegroeid en heb inmiddels de verantwoording gehad over verschillende projecten. Zo ben ik begonnen met het doormeten van alle online kanalen waar Balance op actief is. Daarmee heb ik aan de basis gestaan van de vernieuwde website – balance.nl. Tot slot ben ik verantwoordelijk voor de advertentiecampagnes die we bij Balance draaien.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Balance werkt aan projecten in de fysieke leefomgeving van Nederland. Daarmee zorgen de adviseurs ervoor dat de stukjes Nederland waar zij werken duurzamer worden en een vernieuwde of andere functie krijgen. Mijn taak als online marketeer van zo’n organisatie, is zorgen dat mensen graag voor Balance willen werken. Zo kunnen we meer mensen op projecten zetten en meer projecten aannemen. Op die manier worden meer stukjes Nederland duurzamer, groener en beter. Zo draag ik bij aan een toekomstbestendig Nederland.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Voordat ik bij Balance kwam, had ik nog nooit gehoord van het bedrijf. Toen ik op een vacature werd geattendeerd en ik ging kijken, kreeg ik gelijk het gevoel dat ik voor een belangrijke organisatie ging werken – een organisatie die zich inzet voor de toekomst van Nederland. Dat sprak me direct aan. Toen ik werd aangenomen en de organisatie beter leerde kennen, wist ik dat dit de juiste keuze was. Ik wilde niet meer terug. Nieuwe collega’s gaven me een warm welkom en ik voelde me direct thuis.

Ik werk aan hele toffe projecten binnen een leuk team. Ik ontwikkel mezelf in sneltreinvaart. Balance geeft me direct verantwoordelijkheid over projecten, maar biedt me ook de ruimte om te leren. Daarmee doet Balance haar naam als kennisorganisatie eer aan. Naast de projecten waar ik aan werk, zijn er hele leuke uitjes die door de groep Young Balance worden georganiseerd. Een ideale manier om je leeftijdsgenoten te leren kennen en – naast het werk dat we met z’n allen uitvoeren – ook lol met elkaar te hebben.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken