In

Jelle Vogelaar

Ik werk nu binnen de expertise Contractmanagement. Vanuit deze expertise heb ik aan een aantal hele gave projecten mogen werken. Hardt Hyperloop is hier één van. Hierbij heb ik samen met een aantal collega’s gekeken naar de haalbaarheid van verschillende routes, wat de risico’s zijn en de verwachten kosten hiervoor.

Momenteel ben ik bezig bij de Gemeente Den Haag, waar ik samen met een collega, technisch manager ben voor een drietal kade vervangingsprojecten in de binnenstad van Den Haag. Ook ben ik recentelijk aan de slag gegaan als projectleider voor drie vervangingsprojecten van voetgangersbruggen in Den Haag.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Binnen Balance maken wij Nederland toekomstbestendiger door veel kennis te delen met elkaar binnen de verschillende unit, maar zeker ook unit overstijgend. Ook zijn veel van onze collega’s werkzaam voor verschillende opdrachtgevers die veel aandacht besteden aan het verduurzamen van bestaande infrastructuur en gebouwen, maar ook met het duurzaam realiseren van nieuwe projecten. Zo ben ik binnen mijn technisch manager rol bij de gemeente Den Haag bezig om de kademuren in de binnenstad van Den Haag, voor in ieder geval de aankomende 100 jaar stabiel te krijgen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik heb voor Balance gekozen omdat de verscheidenheid aan projecten mij aansprak en ik hier zelf binnen kan aangeven wat ik zou willen doen. Hierdoor heb je een enorm gevoel van vrijheid binnen de organisatie en wordt je ook gemotiveerd om andere expertises of werkzaamheden uit te gaan voeren. Zeker als je nog niet “weet wat je wilt worden als je later groot bent” is dit in mijn ogen een perfecte manier om hier achter te komen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken