Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Jelle Boereboom

Ik werk bij Balance binnen de expertise Projectmanagement. Ik ben nu zo’n 1,5 jaar werkzaam bij Rijkswaterstaat onder de NOK PB VenR WNN. De NOK is een samenwerkingsovereenkomst tussen Balance, Task en Rijkswaterstaat, waarbij wij de projectbeheersing doen van een 7-tal projecten.

Het leuke aan deze opdracht is dat ik veel vrijheid krijg van zowel Balance als Rijkswaterstaat om mij op verschillende gebieden te ontwikkelen. Zo heb ik een tijdje projectondersteuning, risicomanagement en financiën gedaan. En ben ik momenteel actief als adviseur omgevingsmanagement.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Bij Balance maken wij Nederland toekomstbestendiger door ons steentje bij te dragen aan de realisatie van mooie, duurzame projecten. Zelf heb ik bijvoorbeeld bij RWS met een projectteam een verduurzamingsplan voor de openbare verlichting opgesteld, waarmee Nederland in 2030 c.a. 50% energie bespaart. Daarnaast zijn we bezig met het realiseren van een nieuwe corridorcentrale scheepvaart Amsterdam. Hiermee zorgen we voor duurzaam en toekomstbestendig gebruik van onze vaarwegen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Na de master Bestuurskunde – Governance & Management van Complexe Systemen wist ik niet goed waar ik wilde beginnen op de arbeidsmarkt. Wat ik wel wist, was dat ik een flexibele startersbaan zocht waarin ik mijn interesses kon verkennen en waar inhoudelijke- en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Dat heb ik gevonden bij Balance.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken