Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Jacco van Meggelen

Ik ben werkzaam binnen de expertise Integrale Projectbeheersing. Mijn expertise ligt in de civiele techniek en het gehele bouwproces van TO tot oplevering. Na de HTS ben ik als uitvoerder bij BAM civiel begonnen en sindsdien heb ik altijd dicht tegen de uitvoering gestaan.

Na een aantal jaar ben ik in de werkvoorbereiding terecht gekomen en hierin doorgegroeid tot projectorganisator. De laatste jaren was ik werkzaam bij Hochtief als manager voorbereiding op het project kademuren Amaliahaven.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
De bouwsector is behoorlijk conservatief als het gaat om innovatie en maatschappelijk betrokkenheid. Bewezen technieken en maatschappelijke betrokkenheid indien nodig zijn nog steeds eerder regel dan uitzondering. De laatste jaren heb ik wel een kentering gezien hierin, al zagen die ideeën meestal niet de bouwplaats; ze bleven vaker hangen op de tekentafel. Door mij te blijven inzetten om deze ideeën voorbij de tekentafel te krijgen wil ik Nederland toekomstbestendiger maken.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Mijn eerste ervaring  bij Balance is dat er actief wordt gewerkt aan kennis en ontwikkeling van hun werknemers en dat dit in je eigen team wordt gefaciliteerd maar ook buiten je team. Hierdoor kan ik me op alle mogelijke vlakken verder ontwikkelen. Ik heb voor Balance gekozen omdat ik hier de kans krijg in verschillende functies te kunnen werken en dit zowel bij de opdrachtgever als de opdrachtnemer te kunnen doen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken