Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Recruiters

jaap-van-den-broek

Jaap van den Broek

Mijn kracht is het maken van verbinding. Interesse in de mens is kenmerkend voor mij. Die interesse zet ik graag om in iets werkbaars voor de ander. Dat doe ik graag op een creatieve manier. Gelukkig heb ik daar ook mijn beroep van gemaakt. Ik ben namelijk recruiter en dat doe ik al ruim zestien jaar.

In de loop van die jaren heb ik mij de breedte van het vak eigen gemaakt. Ik vind het leuk om bedrijven (en de mensen die er werken) op een autonome manier te helpen groeien. Bij Balance mag ik meehelpen aan de groei van de PCM unit vanuit een recruitersrol.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik vind het geweldig om Balance te verbinden met slimme mensen die aan projecten werken die Nederland toekomstbestendiger maken. Mijn verbindende kracht, open geest en invalshoeken dragen hopelijk bij. Als ik naar mijn achtergrond kijk combineer ik ervaring die mooi van pas kan komen bij het aanboren van nieuwe kanalen om de instroom aan mensen te verzorgen, als het uitnutten van de bestaande kanalen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
De gesprekken die ik voerde tijdens de sollicitatierondes bij Balance voelden meteen heel vertrouwd. Daarbij was ik heel bewust op zoek naar een middelgroot doch groeiend bedrijf met een mensgerichte cultuur met een maatschappelijke inslag. Tenslotte vind ik het heel belangrijk dat recruitment een zaak is van alle medewerkers. Dat belang werd niet alleen bevestigd, maar ook breed gesteund en gedragen. Vooralsnog lijkt dit voor mij de beste samenkomst van de elementen die ik zocht.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken