Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Ivo Snijders

Ik werk bij Balance binnen de expertise Energietransitie. Vraagstukken waar ik mee te maken heb zijn: Hoe gaan we huizen isoleren en aardgasvrij verwarmen? Hoe betrekken we bewoners en ondernemers bij deze transitie? Verder ben ik ook werkzaam als proces- en projectmanager van projecten gericht op opwekken van elektriciteit: zonnesystemen op grote (bedrijfs)daken, en (gebieds)processen voor windmolens en zonnevelden.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
De energietransitie vraagt om betere informatie voor de betrokkenen, zodat betrokkenen beter begrijpen wat de keuzes zijn en welke consequenties die keuzes hebben. Daar zet ik mij voor in: meer bewoners en ondernemers bereiken en die beter betrekken. Op die manier zorgen we samen voor meer beweging en minder weerstand.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
De adviseurs bij Balance zijn heel erg gericht op de uitvoering: hoe gaan we dit aanpakken? Hoe krijgen we de energietransitie beter in beweging? Dat spreekt me aan, niet alleen maar achter je bureau bedenken hoe het moet, maar naar buiten gaan en oplossingen bedenken die voor iedereen waarde hebben.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken