In

Inge Oostrom

Als Operationeel Manager van de teams PCM (Project- en Contractmanagement), IPB (Projectbeheersing) en GEO (Gebiedsontwikkeling, Energietransitie en Omgevingsmanagement) ligt mijn focus op het optimaal managen van de operatie op het gebied van high end projectmanagement. Dit zodat wij onze klanten ten alle tijden de beste oplossingen kunnen bieden, waarbij wij de mens én het zakelijk belang niet uit het oog verliezen. Verbinding is voor mij key.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Direct draag ik bij door onder meer de overstap te hebben gemaakt naar een elektrische auto. Indirect lever ik mijn bijdrage door mij in te zetten voor duurzaam inzetbare, intrinsiek gemotiveerde collega’s die zorg dragen voor een optimale samenwerking met onze klanten en professionals. Dit doe ik door mensen in hun kracht te zetten vanuit de bestaande behoefte en te laten excelleren en (persoonlijk) te ontwikkelen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
De mensgerichte cultuur, duurzame aard van onze dienstverlening, gedreven collega’s, warme ontvangst en de mooie uitdagende rol waren voor mij redenen genoeg om voor Balance te kiezen. Met focus, vertrouwen, humor en een scherpe blik samen op zoek naar wat wél mogelijk is, continue verbetering en groeipotentie.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken