Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Harold Martina-Martinez

Ik ben werkzaam als senior adviseur energietransitie sinds mei 2019. Door de jaren heen heb ik ervaring opgebouwd in diverse rollen en domeinen, in het bijzonder in de duurzaamheid, circulaire economie en energietransitie. Sinds eind 2019 heb ik Gemeente Zaanstad mogen adviseren op het gebied van collectieve warmtevoorziening, met name rondom de implementatie en uitbreiding van het warmtenet in Zaandam-Oost.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Naast het inzetten van mijn inhoudelijke kennis op verschillende duurzaamheidsdomeinen, ervaring en adviesvaardigheden op het gebied van de energietransitie, zoek ik graag intern en extern de samenwerking op om tot efficiënte en slimme oplossingen voor een duurzame leefomgeving te komen.

Ik ben daarbij in staat, zoals ik onder andere heb laten zien in Zaanstad, om structuur aan te brengen in organisatorisch complexe en/of politiek gevoelige dossiers en projecten. Ook ben ik in staat om tot heldere adviezen te komen en over de voortgang van de opgave(n) te rapporteren aan bestuurders en andere belanghebbenden te informeren. Denk hierbij aan de gemeenteraad.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik heb voor Balance als werkgever gekozen omdat ik vanaf het begin zag dat het een professionele, uitstekend gepositioneerde partij is die de energietransitie heeft omarmd en heeft ingebed in haar dienstverlening.

Energietransitie past Balance bij uitstek en de huidige markten en klanten van Balance vormen volgens mij een geweldige kans om verder te groeien en een significante bijdrage te leveren aan de energietransitie. En daarmee aan de toekomstbestendigheid van Nederland!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken