Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Hans van Gogh

Ik werk binnen de expertise Gebiedsontwikkeling, van (pre)initiatief tot en met de realisatie.

Momenteel werk ik voor de gemeente IJsselstein aan de ontwikkeling van het regionaal bedrijvenpark De Kroon. Daarnaast werk ik ook aan de ontwikkeling van het winkelcentrum De Clinckhoeff, en bij de gemeente Leusden aan de afbouw van de nieuwbouwwijk Valleipark en het bedrijvenpark De Buitenplaats.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik help de opdrachtgevers van Balance bij hun ruimtelijke opgaven om deze met gestapelde ambities tot ontwikkeling te brengen. Denk bijvoorbeeld aan: haalbaarheidsstudies, ontwikkelstrategieën, verwerven van gronden, het begeleiden van de planvorming, juridisch-planologische procedures en bestuurlijke besluitvorming, het opstellen van (anterieure) overeenkomsten uitgifte en aan-/ en verkoop van gronden. Ook word ik gevraagd om interne medewerkers van opdrachtgevers te helpen bij hun groei ambities. Het opleiden van mensen in het vakgebied gebiedsontwikkeling.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Bij Balance krijg ik de ruimte en vrijheid om mijn ondernemerschap in te zetten. Dat vind ik belangrijk.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken