Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Hanneke Bosschieter

Ik werk als Manager Organisatieontwikkeling bij Balance. Ik draag bij aan de ontwikkeling van de interne organisatie door het begeleiden van projecten en monitoren van projecten in de teams.

Deze projecten zijn erg divers en variëren bijvoorbeeld van het opzetten van certificeringstrajecten, tot aan procesoptimalisaties en het coördineren van de bedrijfsverhuizing van Amsterdam naar Utrecht.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
In 2021 is Balance trede 3 gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder, waarbij ik deel uitmaakte van het projectteam. De CO2-prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van de CO2-uitstoot.

Daarnaast heeft Balance de wil om de veiligheidscultuur binnen de organisatie continu te verbeteren en daarmee actiever zorg te dragen voor het welzijn van collega’s. Dit doen we door ons te certificeren voor de veiligheidsladder. Ook hier maak ik deel uit van het projectteam. In de projecten die ik doe draag ik dus bij aan de duurzame inzetbaarheid van collega’s en werk ik tegelijkertijd aan een groener en mooier Nederland.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Een organisatie die klein genoeg is (en de ruimte biedt) om als individu te ondernemen en het verschil te kunnen maken, maar groot genoeg om mijzelf te kunnen ontwikkelen. Die combinatie is perfect!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken