Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Adviseur

gerbrand-lub

Gerbrand Lub

Ik werk voor het team Integrale Projectbeheersing. In die hoedanigheid ben ik huidig manager projectbeheersing bij de gemeente Den Haag. Ook vervul ik ook de rol van contentmanager voor het team en ga ik training geven binnen het vakgebied financial control. Tot slot ben ik lid van de OR.

Je vindt mij ook bij de meeste borrels en gezelligheidsdingen! In mijn jaren heb ik mogen werken aan de bouw van het Nieuw Nationaal Militair Museum, De Randstad 380Kv Noordring, een keur aan groen/blauw en grijze projecten voor de Provincie Noord Holland en nu aan een wijde variëteit aan projecten binnen de gemeente Den Haag.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Als manager projectbeheersing sta ik aan de lat om projecten binnen scope, tijd en/of geld op te leveren. En wanneer dat niet lukt, er in ieder geval voor te zorgen dat niemand verrast wordt dat een project duurder wordt, later opgeleverd wordt en/of niet voldoet aan wat gevraagd is. Dat doe ik onder andere door mijn ondersteunende team goed te begeleiden en korte lijnen te houden met alle andere rollen in een projectorganisatie.

In mijn specifieke geval, moet ik bergen informatie zodanig zien te managen dat het behapbaar wordt voor mijzelf en anderen. Immers is het prachtig om een project te realiseren, maar het is nog mooier als datzelfde project BV Nederland niet failliet draait.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik heb op het moment van schrijven 11,5 jaar geleden voor Balance gekozen omdat ik na mijn studie doodsbang was voor sleur – elke dag naar dezelfde werkplek lopen om eens in de zoveel tijd een verdiepinkje hoger te mogen zitten. Ik wist niet wat ik wilde, ik wist niet wat ik leuk vond.

Balance bood mij de kans om heel Nederland te zien. En dat ook nog eens te doen bij verschillende bedrijven zodat ik steeds beter zou weten welke cultuur mij past, waar ik prettig werk en wat ik mooi vind om te zien. Inmiddels weet ik dat de Balance cultuur mij het beste ligt, en er niks mooiers is dan een zandvlakte omgetoverd te zien worden tot een natuurgebied, of een grijze vlakte naar een veilig en groen fietspad.

Projecten waar Gerbrand bij betrokken is

Kruispunt Beresteinlaan

Begin met typen en druk op enter om te zoeken