In

Fred Gerrits

Hoewel ik zweef tussen verschillende expertises, ben ik nu werkzaam binnen Gebiedsontwikkeling. Voor Balance heb ik gewerkt aan verschillende opdrachten. 

Vanuit Integrale Projectbeheersing heb ik aan een productopdracht gewerkt voor Rijkswaterstaat Oost-Nederland. Ik heb als projectmanager op Schiphol PLuS gewerkt. Tot slot heb ik vanuit contractadvisering voor Rijkswaterstaat Zuid-Nederland aan de A-wegen gewerkt. Momenteel ben ik bezig met een project binnen de gebiedsontwikkeling bij de gemeente Almere.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik ben een ondernemende professional met een analytische blik die graag een rol heeft in een dynamische projectomgeving. Doortastend, maar op vriendelijke en open manier, waarbij ik iedereen in z’n waarde laat. Ik daag mezelf uit om z’n kennis steeds te verbreden en om me op onbekend terrein te begeven. In de werkzaamheden binnen opdrachten heb ik aangetoond zelfstandig te opereren, analytisch en strategisch sterk te zijn, wat tezamen met ervaring vanuit verschillende rollen binnen projecten in een meerwaarde resulteert.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik ben in 2017 bij Balance komen werken om snel stappen te zetten en mij te ontwikkelen binnen toonaangevende projecten en bij aansprekende opdrachtgevers.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken