Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Fetse Visser

Ik werk voor de expertise Omgevingsmanagement voor Balance. Als omgevingsmanager betrek ik omwonenden, bedrijven, overheden en andere belanghebbenden bij mijn projecten. 

 Zo zorg ik voor een project dat rekening houdt met de belangen van de omgeving. Hiermee creëer ik draagvlak en uiteindelijk een betere leefomgeving voor iedereen. 

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
De belangen van de verschillende stakeholders verschillen vaak van elkaar. Maar als je op zoek gaat naar oplossingen voor hieruit voortgekomen issues, blijken deze vaak integraal te kunnen worden opgelost. Een win-win, daar ben ik dus doorlopend naar op zoek. Met mijn zorgvuldige aanpak zorg ik voor vertrouwen van de omgeving in het project en mijn opdrachtgever. Ook zorg ik op die manier voor draagvlak voor veranderingen in de leefomgeving. Ik doe dit vooral in projecten die een relatie hebben met water, natuur, milieu of klimaat. Zo zorg ik voor een toekomstbestendig Nederland.  

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Bij Balance zit ik zelf aan het stuur van mijn loopbaan. Ik heb de mogelijkheid om zelf aan te geven welke projecten mij energie geven. Ik kan mij verder ontwikkelen in het vak. En ik kan voor raad en daad altijd terugvallen op deskundige collega’s die op de meest uiteenlopende projecten hebben gewerkt.    

Begin met typen en druk op enter om te zoeken