Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Adviseur

fenna-arnoldussen

Fenna Arnoldussen

Ik ben werkzaam binnen twee expertisegroepen die met elkaar verbonden zijn. Dat zijn de expertises Asset- & informatiemanagement en Projectmanagement.  

Binnen de expertise Asset- & informatiemanagement werk ik in de rol van Maintenance Engineer Onderhoud en Besturing Watersystemen bij Hoogheemraadschap van Delfland.

Binnen Projectmanagement heb ik verschillende rollen bekleed. Zo heb ik onder andere als Junior Projectleider gewerkt aan het project Snelfietsroute Dom tot Dam bij Rijkswaterstaat. Ook ben ik onderdeel van het team Visual Consultancy, waarmee wij binnen projecten door middel van Visualisaties processen inzichtelijk maken.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Binnen Nederland, maar ook wereldwijd staan wij voor veel maatschappelijke opgaves. Wij moeten slimmer, efficiënter en vooral duurzamer onze levens en leefomgeving gaan inrichten. Van de positieve stappen die wij nu zetten, plukken wij morgen de vruchten. Voor Balance zet ik mij in op diverse projecten om kritisch mee te denken over verduurzaming. Met mijn analytische vaardigheden, communicatie skills en proces-denken faciliteer ik projecten die Nederland toekomstbestendiger maken.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Balance biedt mij het netwerk en platform om bij verschillende interessante klanten aan de slag te gaan die allemaal bezig zijn met maatschappelijke opgaves. Daarnaast is er bij Balance veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Mijn collega’s zijn verbinders, gezellige mensen en soms ook vrienden geworden. Ik voel mij thuis bij Balance.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken