Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Esther Jansen

Bij Balance werk ik in het team Energietransitie. Een enorm gezellige en gemotiveerde club mensen die hun steentje willen bijdragen aan het uitstootvrij maken van Nederland en gemeenten hierbij willen helpen.

Momenteel werk ik bij het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam, waar ik aan uiteenlopende projecten werk: van het begeleiden van een concessie-aanbesteding voor de aanleg van een warmtenet tot innovatieve oplossingen creëren met smart grids.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik heb oog voor de verschillende belangen van betrokkenen in een project en weet hoe ik deze bij elkaar breng. In energietransitie projecten gaat het namelijk niet alleen maar om techniek, maar juist om goede samenwerking. Dit faciliteren vind ik erg belangrijk én leuk! Ook breng ik beweging in projecten door plannen concreet te maken en mensen te motiveren.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Balance heeft veel interessante opdrachtgevers met uiteenlopende projecten. De afwisseling in het werk vind ik erg leuk en er zijn veel mogelijkheden om aan je persoonlijke groei te werken. En ondanks dat er een groot deel van de tijd bij de klant wordt gewerkt, is er veel verbinding met Balance door middel van teamdagen, kennissessies en borrels.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken