In

Resource Manager

Portretfoto van Resource Manager Erik Voetman met water wazig op de achtergrond.

Erik Voetman

Ik ben resource manager van de teams Energietransitie, Gebiedsontwikkeling en Omgevingsmanagement. Dat zijn drie zeer betrokken en professionele teams die werkzaam zijn binnen grote complexe projecten in de fysieke leefomgeving. Mijn rol is om samen met de adviseurs de kwaliteit van de teams hoog te houden, door middel van team- en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik ondersteun de adviseurs in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik zorg er daarbij voor dat de projecten die zij doen passen in hun ontwikkelpad. Mijn bijdrage zit in het bewaken van deze ontwikkelpaden en op een coachende wijze in gesprek te zijn met de adviseurs. Betrokken adviseurs maken betrokken teams en betrokken teams stimuleren elkaar in het optimaal presteren voor klant en Balance.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Bij Balance staat de kwaliteit en professionaliteit van de adviseur voorop. Ik geloof dat als je goede, betrokken en gelukkige adviseurs hebt, het werk vanzelf naar je toe komt. Het is voor mij een zeer mooie uitdaging om als manager samen met de teams te mogen bouwen aan hun eigen ontwikkeling.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken