Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Recruiters

Een portretfoto van Balance-recruiter Erik Versteeg met water wazig op de achtergrond.

Erik Versteeg

Ik vervul dagelijks de rol van recruiter binnen het kernteam van de unit Integrale Projectbeheersing (IPB).

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Recruitment bij Balance is teamwerk. Voor het proces ben ik verantwoordelijk, de selectiegesprekken doe ik samen met verschillende collega’s. Zo kunnen we nieuwe adviseurs beter leren kennen en zorgen we ervoor dat we een langdurige en vruchtbare samenwerking tegemoet gaan. Balance kan adviseurs helpen groeien en adviseurs kunnen Balance helpen met groeien. Vanuit die wisselwerking maken we Nederland toekomstbestendiger!

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
In 2006 heb ik een bewuste keuze gemaakt voor Balance; ik zocht een dynamische organisatie die kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan, een bedrijf dat voorop loopt als het gaat om ontwikkeling van medewerkers en ontwikkeling van dienstverlening. De kansen en de ruimte die Balance mij ieder jaar weer biedt hebben ertoe geleid dat ik me constant ontwikkel en in de gelegenheid ben om ook nieuwe adviseurs een mooie toekomst bij Balance te geven!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken