Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Edwin Aelberts

Ik ben werkzaam voor Balance Subsidies. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het opzetten, aanvragen en managen van subsidieprojecten binnen diverse domeinen.

Daaronder vallen mobiliteit & logistiek, telecom & IT, duurzaamheid en in projecten rond overheidsfinanciering en locatiekeuze. Ik heb gewerkt in zowel de nationale als internationale (o.a. België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Finland, Polen, Tsjechië, Hongarije en Griekenland) omgeving met middelgrote en grote bedrijven en overheidsinstellingen.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Veel van mijn projecten zorgen voor een versnelling op het vlak van innovatie en duurzaamheid. Met behulp van subsidie brengen wij structuur aan in een project. Samen met de klant brengen wij focus aan in het project en zorgen wij voor het bijbehorende plan van aanpak. Bijkomend voordeel is dat met subsidie een project vaak sneller en op een grotere schaal kan worden gerealiseerd.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik werk er al enige tijd. Maar, de reden voor mij om destijds voor Balance te kiezen, is de professionaliteit van de organisatie die, door haar omvang en aanpak, voldoende flexibiliteit biedt om nieuwe ideeën te ontplooien. De reden om er te blijven is omdat Subsidies gewoon een hecht en gezellig team is. Werk en plezier zijn prima in balans.

Projecten waar Edwin bij betrokken is geweest

VanderSat

Begin met typen en druk op enter om te zoeken