Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Dennis van den Hoogen

Bij balance werk ik binnen de expertise Projectmanagement. Echter werk ik nu als Manager Projectbeheersing binnen de aannemerij, op een twee-fasen-contract met RWS, voor het project “Krib- en oeververlaging Pannerdensch Kanaal”. Daarnaast doe ik project-ondersteunende taken voor HWBP Stadsdijken Zwolle en kleine lokale projecten.

Hiervoor heb ik bij Tennet gewerkt als intermediair en planner, bij Dura Vermeer/CWD als junior procesmanager (renovatie Paleis van Justitie ‘s-Hertogenbosch) en bij Ploegam als oplevercoördinator (Sanering Rhoonse Stort).

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Ik zie mijzelf als een generalist, ben leergierig en ben scherp op de raakvlakken binnen projectteams. Mede door mijn militaire achtergrond ben ik stressbestendig, proactief en zelfredzaam. Ik vind het prettig om zelfstandig te werken, maar samenwerken vind ik leuker en efficiënter. Ik stel mij op als waardevolle gesprekspartner voor alle leden in het team, luister met aandacht, analyseer, stel (kritische) vragen en kom met praktische oplossingen en actieplannen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ten eerste vind ik dat je vanuit Balance bij een breed scala aan opdrachtgevers aan tafel kan komen om daar een bijdrage te leveren aan de gave projecten in Nederland. Het tweede wat mij trok en bindt aan Balance is het netwerk van professionals waar je altijd ruggespraak mee kunt houden én een biertje mee drinkt op een van de vele bijeenkomsten. Tot slot ben ik erg tevreden over het arbeidsvoorwaardenpakket waar er ook veel aandacht ligt op de groei en ontwikkeling van het personeel.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken