Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Cornil Driessen

Ik werk als adviseur Integrale Projectbeheersing bij Balance. Waarbij ik vooral actief ben bij gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat.

De projecten verschillen van planstudie tot projecten in de realisatie. Het gaat dan om spoorse werken, provinciale- en snelwegen, maar ook ontwikkeling van natuurgebieden en uitvoering van kustwerken.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Ik geloof Nederland toekomstbestendig te maken door allereerst maatschappelijk betrokken te zijn bij de (infra) projecten die in Nederland gerealiseerd worden. Hierbij wil ik vanuit de discipline projectbeheersing bijdragen aan: het binnen budget opleveren van projecten, samen met de omgeving de risico’s en kansen inventariseren en beheersen, en conform planning uitvoeren.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
De collega’s bij Balance hebben het hart op de juiste plek! Het is fijn samenwerken met ze. Onze opdrachtgevers hebben de taak Nederland toekomstbestendig te maken en te houden. Ik vind het mooi daar m.b.v. de expertise Projectbeheersing een bijdrage aan te mogen leveren.

Projecten waar Cornil bij betrokken is

Middenboulevard

Begin met typen en druk op enter om te zoeken