In

Coen de Winter

Binnen de unit Project- & contractmanagement ben ik als Business Manager verantwoordelijk voor het op opdracht zetten van alle adviseurs, ons klantnetwerk uitbreiden en overige commerciële activiteiten

Dit doe ik voor onze teams van projectmanagement en asset- & informatiemanagement, twee enorm sterke teams met hun eigen specialisatie. Daarnaast ben ik acterend accountmanager voor een aantal van onze grotere klanten en koppel ik aanvragen/projecten aan onze specialisten. 

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
De mens maakt de techniek en is daarmee verantwoordelijk voor de verduurzaming van Nederland. Deze mensen moeten allemaal in hun kracht staan om zo optimaal mogelijk te presteren. Ook zijn er soms antwoorden op vragen die nog niet gesteld zijn, maar wel beantwoord moeten worden. Dit aan elkaar knopen en de juiste mensen met elkaar aan tafel zetten, zorgt voor stappen die Nederland klaar maakt voor de toekomst.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Techniek en projecten heeft mij altijd zeer geïnteresseerd, echter ben ik zelf geen diehard technicus. Balance biedt mij de kans om de techniek met de commercie en het projectmatige te combineren. Voor mijn job mag ik langs bij de tofste projecten bij de mooiste opdrachtgever met de beste collega’s – een ideale combinatie voor mij! Doordat je met vrijheid en vertrouwen wordt begeleid, kan je goede verantwoordelijkheid over je eigen carrière pakken. 

Begin met typen en druk op enter om te zoeken