Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Chermaine Vermeulen

Ik ben werkzaam binnen de vakgroep Projectbeheersing als projectondersteuner bij Rijkswaterstaat in het CCSA- project. Ik ben cum laude afgestudeerd als sociaal- maatschappelijk betrokken ontwerpster aan de kunstacademie St. Joost School of Art & Design.

Het liefst werk ik vanuit knelpunten in de leefomgeving. Daar waar de meest creatieve oplossingen vindbaar zijn door samen het dialoog en het proces aan te gaan. Momenteel volg ik de Master Urban & Area Development aan de Hogeschool van Utrecht om me hier verder in te ontwikkelen.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Samen met jou wil ik op een inspirerende manier werken aan een toekomstbestendiger Nederland. Met mijn creatieve benadering stel ik stakeholders in de leefomgeving centraal. Met een participerende benadering ga ik op een vindingrijke manier de dialoog aan. Zoekend naar een een innovatieve, aanpassende of oplossende manier om jouw leefklimaat, met jouw betrokkenheid, klaar te maken voor de toekomst.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Bij Balance heerst er een persoonlijke, professionele en dynamische bedrijfscultuur. Als starter wordt mij de kans geboden om aan uitdagende projecten te werken bij interessante opdrachtgevers. Balance en ik hebben daarnaast een gemeenschappelijke deler: we streven allebei naar vooruitgang, kennisdeling en ontwikkeling, zowel bedrijfsmatig, als in onze leefomgeving. Wie wilt hier nou niet zijn steentje aan bijdragen?

Begin met typen en druk op enter om te zoeken