Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Bram Pel

Het afgelopen jaar heb ik een bijdrage geleverd aan het werkveld Integrale Projectbeheersing (IPB). De afgelopen jaren heb ik mij daarbij ontwikkeld van planner en risicomanager naar een integraal projectbeheerser die projecten overzichtelijk en inzichtelijk maakt.

Ik heb in de afgelopen jaren aan interessante projecten gewerkt voor het Hoogheemraadschap van Rijnland en de Provincie Noord-Holland in IPM-teams, in de rol van Manager Projectbeheersing. Sinds dit jaar ben ik aangesloten bij PCM, waar ik rollen ambieer waarin ik een bredere verantwoordelijkheid draag en verder groei in een projectmanagementrol.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Ik heb een drive om te werken aan technische, fysieke projecten waar het liefst een technologisch aspect aan verbonden is. In dergelijke projecten heb ik graag een coördinerende rol, waarbij ik ervoor zorg dat projecten voortgang houden, door de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste personen te communiceren. Ik ben daarin een echte projectteamspeler die de weerbarstige praktijk met feiten en ervaring verbindt aan projectdoelen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Omdat Balance de organisatie was waar ik de collega’s en opdrachten vond die mij helpen in mijn ontwikkeling naar een integrale rol in technische, fysieke projecten.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken