Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Boudewijn Duijvesteijn

Ik werk binnen de expertise Integrale Projectbeheersing aan projectplanning en risicomanagement in planfase en realisatieprojecten in de (technische) infra, techniek en bouwsectoren.

Ik voer op IPMA-wijze projectplanning en risicomanagement uit voor projecten bij de klanten. Klanten variëren van ProRail tot een Rijkswaterstaat.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendig?
Door scherp de processen te beheersen krijgt het projectteam een goed kader van tijd, geld en risico waar de basisontwerpen, detailontwerpen, aanbestedingen, veiligheid en financiën aan moeten voldoen. Dit zorgt ervoor dat deliverables correct, volledig en op tijd af zijn en dat we een geïnformeerde beslissing of corrigerende maatregel snel kunnen invoeren: we zijn gewoon ‘in control’.

Daarbij werken we zo veel mogelijk circulair, geven we duurzame adviezen, leveren we producten zo LEAN mogelijk op en plannen we scherp. Goed challengen dus. Daarbij maken we altijd gebruik van de nieuwste technieken en samenwerkingsvormen en -stijlen. Zo zorg ik dat Nederland toekomstbestendig wordt.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik heb voor Balance gekozen vanwege het kennis- en ervaringsniveau dat zij in huis hebben. Ook de reputatie en het imago van de organisatie speelde mee in mijn besluit. Tot slot zijn de klanten die Balance heeft interessant voor mij als project professional.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken