Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen. teameiffel.nl
Balance is onderdeel van
 In

Bente van der Sman

Ik werk bij Balance binnen de expertise Gebiedsontwikkeling. Op dit moment werk ik voor de gemeente Amsterdam als projectmanager aan project Weespersluis; de herontwikkeling van de Bloemendalerpolder tot een woonwijk met circa 2950 woningen en veel ruimte voor natuur en water.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Gebiedsontwikkeling heeft een zichtbare impact op mensen en omgeving. Dat is de reden dat ik het werk heel leuk vind, je kunt een concrete bijdrage leveren aan de maatschappij. Tegelijkertijd maakt dat het werk uitdagend, er zijn veel verschillende belangen en aspecten om rekening mee te houden. Van collega’s krijg ik terug dat ik met mijn aanpak structuur breng en oplossingsgericht denk. Op die manier probeer ik projecten in de gebiedsontwikkeling verder te brengen met oog voor de verschillende belangen.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Via Balance kan ik werken aan concrete en betekenisvolle projecten. Ook is er veel aandacht voor ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Verder is het fijn om verbonden te zijn met collega’s die aan soortgelijke projecten werken.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken