In

Amy Kleijssen

Na Hotel- en Eventmanagement gestudeerd te hebben in Eindhoven, ben ik verhuisd naar Amsterdam om daar de Master Political Sciences te volgen.

Per 1 april zal ik beginnen met het traineeship proces- en projectmanagement. Daarnaast zal ik mij aansluiten bij het team omgevingsmanagement.

Hoe maak ik Nederland toekomstbestendiger?
Dankzij mijn studie en werkervaring heb ik geleerd dat het belangrijk is om de belangen van alle betrokkenen in kaart te brengen voor er een weloverwogen beslissing genomen kan worden. Dit zorgt er niet alleen voor dat iedereen zich gehoord voelt maar ook brengt dit nieuwe ideeën en perspectieven aan het licht. Het zijn de diverse zienswijzen, inzichten en unieke projecten die mij energie geven en een bijdrage leveren aan een toekomstbestendig Nederland.

Waarom heb ik voor Balance gekozen?
Ik heb voor Balance gekozen omdat de projecten in de fysieke leefomgeving mij erg aanspreken en er veel aandacht wordt gegeven aan de persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het fijn om in een enthousiast team te werken waarin je je snel op je gemak voelt en er veel van elkaar te leren is.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken